Krejlerkursus - Amazon FBA & Ebay


KURSET ER LUKKET NED - VENDER MÅSKE TILBAGE IGEN

Min Drøm

Mit navn er Hans-Christian Tholander, og jeg følger min drøm. En drøm om at være min egen chef, og leve livet som JEG gerne vil have det. Jeg vil ikke elske weekenderne men hade hverdagene, fordi jeg skal på et arbejde hver dag som jeg hader. Man bruger over 30% af hele sit liv på arbejde, og derfor er livet for kort til at hade det man laver.

Min historie

Jeg startede med at sælge mit gamle legetøj på Ebay, hvorefter jeg hurtigt faldt over Amazon FBA. En måde hvorpå jeg kunne udnytte stedet med flest kunder i hele verden - og endda lade dem gøre arbejdet for mig! Jeg rendte rundt på loppemarkeder hver lørdag og søndag, og genbrugsbutikker og storevarekæder som Bilka i hverdagene. Her kunne jeg scanne varer med min Amazon-app, og se hvad jeg kunne sælge varen for på Amazon. På et par timers loppemarkeder havde jeg en dag tjent 20.000 kr. Hver dag jeg gik rundt i Bilka, Elgiganten osv. kunne jeg tjene tusindvis af kroner på at købe varer på tilbud og restsalg, for at sælge dem videre på Amazon.

I dag har min Amazon FBA forretning udviklet sig til nye højder. Jeg har egne private label brands samt er forhandler af populære produkter som jeg tjener penge på hver måned. Udover min egen forretning, lærer jeg også andre at sælge på Amazon, både virksomheder og privatpersoner - gennem bl.a. min YouTube kanal. Børsen og BT kontaktede mig, da jeg var den eneste som gjorde dette i Danmark. Jeg fortalte dem, at det er meget normalt at gøre i USA, og folk tjener millioner på at sælge ting videre på Amazon.

Nu har jeg lært hundredvis af personer at tjene penge på Amazon og Ebay, og det er helt klart min passion at hjælpe andre. Vi er over 100 kursister af kurset, og vi deler erfaringer, problemstillinger og resultater dagligt i vores lukkede Amazon FBA gruppe.

Gør som over 100 andre kursister, og bliv en del af krejlerkurset!


Kurset indeholder:
1. KOMPLET gennemgang af ALLE processer som indgår i Amazon FBA + tricks og hacks du ikke finder andre steder

2. Min hemmelige liste med produkter der sælger utroligt godt, så du ved hvad du kan begynde at sælge fra start

3. Min hjælp som mentor (Adgang til hjælp via mail og messenger)

4. EKSKLUSIV adgang til lukket Facebook-gruppe med andre kursister, hvor man kan få hjælp til sine spørgsmål, dele erfaringer, resultater osv.

AMAZON KOMMER SNART TIL NORDEN - ER DU KLAR TIL AT VÆRE ÉN AF DE ENESTE SOM UDNYTTER DENNE MULIGHED?!

Kom i gang med at udnytte denne unikke mulighed nu mens der stadig næsten ikke er konkurrence!


VI SES I KREJLERKURSET!

Youtube @Hans-Christian Tholander
Facebook @Hans-Christian Tholander
Instagram @HCTholander
Offentlig gruppe for alle @https://www.facebook.com/groups/177742236359184/?h...



Your Instructor


Hans-Christian Tholander
Hans-Christian Tholander

23 årig iværksætter med speciale i E-commerce herunder især Amazon FBA. Har også erfaring med e-mail marketing, affiliate marketing. Konsulent for virksomheder og private i forhold til etablering på Amazon.


Course Curriculum


  Send varer ind til Amazon
Available in days
days after you enroll

Frequently Asked Questions


When does the course start and finish?
The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.
How long do I have access to the course?
How does lifetime access sound? After enrolling, you have unlimited access to this course for as long as you like - across any and all devices you own.
What if I am unhappy with the course?
We would never want you to be unhappy! If you are unsatisfied with your purchase, contact us in the first 30 days and we will give you a full refund.

Get started now!